Masuratori acoperis

Echipa se deplasează la fața locului și efectuează măsurători gratuit. Indiferent de construcție este nevoie de o măsurătoare realizată la fața locului, aceasta oferă siguranța faptului că necesarul de materiale este întocmit fără abateri. Astfel, elementele care vor forma acoperișul vor fi optimizate și calculate corect.


Montaj

Imediat ce Dvs. acceptați oferta, echipa noastră începe livrarea materialelor (fără costuri suplimentare din partea clientului). Aceste produse necesită un spațiu mic de depozitare și nu crează incomodități pentru o bună desfășurare a lucrului. Montajul și mentenanța (lucrările de întreținere în special ale sistemului de colectare a apei pluviale) sunt executate de către profesioniști și eventual pot fi oferite și servicii post-montaj la cererea Dvs.


Calculare

Instalarea sau repararea acoperișului casei începe cu un plan de acțiune ce obligatoriu conține un deviz. Acesta este realizat fie pe baza unui plan al acoperișului, fie pe baza măsurătorii la fața locului. Există diverse formule de estimare a costului de construcție în funcție de structura și mărimea acesteia. Specialiștii noștri garantează o măsurare precisă și un cost exact. Elaborăm oferte otpimizate și personalizate pentru fiecare proiect în parte.


Consultanta si Proiectare

Va oferim servicii de consiliere și consultanță de specialitate cu privire la alegerea produselor potrivite, montaj și mentenanță.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la unul din numerele sau adresele de email afisate in sectiunea contact