Logo
Quartz Impex

Solicita un agent

Intrati in legatura

Vă rugăm să completați formularul de mai jos dacă aveți în vedere un plan sau un proiect pe care doriți să îl împărtășiți cu noi.

Urmareste-ne si:

Solicita un agent

Intrati in legatura

Vă rugăm să completați formularul de mai jos dacă aveți în vedere un plan sau un proiect pe care doriți să îl împărtășiți cu noi.

Urmareste-ne si:

Montaj cu Profesionisti

Nu doar ca iti livram produse de cea mai buna calitate, echipa noastra de profesionisti iti asigura calitatea lucrului bine facut.

Cere oferta de pret

Soluţia pentru acoperişuri metalice de CALITATE

Vã punem la dispoziţie o gamă largă de produse pentru realizarea acoperişurilor metalice:
Tablă tip ţiglă metalică de cea mai bună calitate, Tablă cutată, Folii anti-condens, Accesorii acoperiş, Ferestre mansardã, Componente sistem pluvial.

De ce sa ne alegi ?

Masuratori si Montaj cu profesionisti.

Suntem dedicați în a oferi clienților noștri o experiență completă și satisfăcătoare. De aceea, oferim masuratori gratuite pe raza municipiului Botoșani, pentru a ne asigura că obțineți cantitatea corectă de material și pentru a vă oferi o estimare precisă a costurilor. Echipa noastră de specialiști cu experiență vă va ghida pas cu pas în procesul de alegere a tipului potrivit de tabla tip tiglă, ținând cont de preferințele și nevoile dvs. individuale.

icon

Calitate

Ne străduim să vă aducem produse de învelitori durabile și estetice, care îmbină frumusețea tradițională a țiglei cu avantajele și performanțele materialelor moderne. Indiferent de stilul arhitectural al casei dvs., suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți un acoperiș deosebit, care să se potrivească perfect și să completeze aspectul exterior al clădirii.

icon

Consiliere si Proiectare

Pe lângă serviciul de masuratori gratuite, oferim și consiliere și proiectare personalizată. Fie că aveți nevoie de recomandări privind alegerea culorii, a formei sau a texturii, suntem aici pentru a vă ghida și a vă oferi soluții adecvate. Echipa noastră de proiectare vă va ajuta să vizualizați cum va arăta acoperișul dvs. final și să faceți alegeri informate.

icon

Profesionalism

Suntem mândri să dispunem de echipe profesioniste în domeniu, care vor instala tabla tip tiglă cu precizie și atenție la detalii. Fiecare membru al echipei noastre are experiență în domeniul învelitorilor și este instruit să lucreze în mod eficient și cu respect față de proprietatea dvs. Vă asigurăm că veți avea un acoperiș de încredere, care va rezista în timp și va fi executat la cele mai înalte standarde de calitate.

image

Să începem un nou proiect împreună

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei soluții complete pentru învelitori de calitate superioară, nu ezitați să ne contactați la numarul de telefon 0744 50 38 62 sau prin intermediul site-ului nostru web. Echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție pentru a vă oferi informațiile și serviciile de care aveți nevoie

Solicitã un agent
image
Proiecte

Ultimele proiecte terminate cu succes

Casa Particulara - Botosani

Invelitoare Tabla Tip Tigla

Casa Particulara

Tabla tip Tigla

Complex - Botosani

Tabla Bilka

Hai sa lucram impreuna

Ne place să vă ascultăm cerințele

Estimari Online

Contacteaza un agent 0744 50 38 62 sau 0745 83 49 39

shape
shape
shape
shape